Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di funghi champignon a metà
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le foglioline + q.b.
- 100 g di vino bianco secco
- 30 g di dado per brodo di pollo
- 100 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 800 g di cosce di pollo disossate, senza pelle
- 150 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1636.6 kJ / 389.7 kcal
- Eiwitten
- 40.4 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1753 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo in umido ai funghi
50 Min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1 Std.
Cosce di pollo in salsa al pomodoro a Cottura Lenta
4 Std.
Cosce di pollo piccanti
1 Std. 50 Min
Spezzatino di vitello a Cottura Lenta
2 Std. 10 Min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Scaloppine ai funghi
40 Min
Polpette di pollo e patate a Cottura Lenta
2 Std. 10 Min
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3h 30min
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45 Min
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4 godz. 10 min
Stracotto di manzo con funghi e patate
4 Std.