Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di funghi champignon a metà
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le foglioline + q.b.
- 100 g di vino bianco secco
- 30 g di dado per brodo di pollo
- 100 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 800 g di cosce di pollo disossate, senza pelle
- 150 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1636.6 kJ / 389.7 kcal
- Eiwitten
- 40.4 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1753 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11h
Cosce di pollo al sale, patate sabbiate e salsa alla senape
1h 30 min
Pot au feu di pollo al miso a Cottura Lenta
1 Std. 45 Min
Spezzatino di vitello a Cottura Lenta
2 godz. 10 min
Cosce di pollo piccanti
1 Std. 50 Min
Spezzatino di pollo con chorizo e patate
50 min
Cosce di pollo in salsa al pomodoro a Cottura Lenta
4 Std.
Pollo in umido ai funghi
50 min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30 min
Pollo alle erbe con verdure al vapore
1h
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Straccetti di pollo con patate e carote
40 min