Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchio di aglio
- 600 g di seppie, a listarelle (1x3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 50 g di vino bianco secco
-
250
g di polpa di pomodoro a pezzi
of 250 g di pomodori datterino a metà - 320 g di spaghetti
- 8 g di nero di seppia liquido
- prezzemolo fresco, tritato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2305 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 206.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Funghi champignon ripieni di zucca
1h
Bucatini con le canocchie
35min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1 godz. 45 min
Involtini di pesce spada all'arancia
45 Min
Ravioli ai carciofi con sugo di gamberi
2h
Pasta con pesto di carciofi
30 Min
Linguine al nero di seppia
45 Min
Sautè di cozze e vongole
40min
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
45 Min
Spaghetti alle vongole
4sa 40 dk
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50 min