Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchio di aglio
- 600 g di seppie, a listarelle (1x3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 50 g di vino bianco secco
-
250
g di polpa di pomodoro a pezzi
of 250 g di pomodori datterino a metà - 320 g di spaghetti
- 8 g di nero di seppia liquido
- prezzemolo fresco, tritato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2305 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 206.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al nero di calamari
40min
Risotto ai frutti di mare
45min
Risotto al nero di seppia
35min
Linguine allo scoglio
40min
Pasta ai frutti di mare (Bimby Friend)
35min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 Min
Triglie in salsa piccante
30min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1 Std. 20 Min
Linguine al nero di seppia
45min
Tagliolini al sugo di spada
30min
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40min