Spaghetti al nero con ragù di seppie

Spaghetti al nero con ragù di seppie

4.8 54 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di scalogno a metà
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 3 spicchio di aglio
  • 600 g di seppie a listarelle (1x3 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 50 g di vino bianco secco
  • 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
    250 g di pomodori datterino, a metà
  • 320 g di spaghetti
  • 8 g di nero di seppia liquido
  • prezzemolo fresco (optioneel) tritato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 206.9 mg
Eiwitten 30.6 g
Calorieën 2305 kJ / 551 kcal
Vetten 18.7 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 2.2 g
Koolhydraten 67 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...