Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchio di aglio
- 600 g di seppie, a listarelle (1x3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 50 g di vino bianco secco
-
250
g di polpa di pomodoro a pezzi
of 250 g di pomodori datterino a metà - 320 g di spaghetti
- 8 g di nero di seppia liquido
- prezzemolo fresco, tritato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2305 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 206.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla chitarra con aragosta
1 Std. 30 Min
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
45 Min
Ravioli alla barbabietola con gamberi e pistacchi
1 Std. 30 Min
Linguine allo scoglio
40 Min
Spaghetti alle vongole
4h 40min
Pennette con spada e melanzane
50 Min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 Min
Busiate in insalata con pesto all'arancia e pesce spada
20 Min
Antipasto misto di mare con grissini
3 Std. 30 Min
Moscardini alla busara sottovuoto
2h
Linguine al nero di seppia
45 Min
Pepata di cozze
45 Min