Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di latte
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
80
g di pancetta affumicata a cubetti
of 80 g di speck a cubetti - 80 g di provola a cubetti
- 300 g di pasta avanzata (vedere consigli)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1732.8 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 845.3 mg
Alternatieve recepten
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45min
Frittata di zucchine (TM6)
50min
Sugo pomodoro e ricotta
1h
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30min
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1h
Pollo alla pizzaiola con pasta all'uovo
30min
Maltagliati verdi con polpettine al sugo (senza glutine)
1h
Monte Cristo sandwich
4h 30min
Pasta ‘ncasciata
1h 55min
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle (TM6)
45min
Spaghetti pomodoro, olive e capperi
30min
Frittata di linguine
35min