Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto per gnocchi
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1400 g di acqua
- 700 g di patate a pasta farinosa
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale
Salsa alle zucchine
- 300 g di zucchine senza le estremità
- 50 g di burro
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale, a piacere
- 10 g di foglie di salvia fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2263 kJ / 540.9 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 1466.7 mg
Alternatieve recepten
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1 Std.
Riso e lenticchie
45 min
Frittata nel panino
30 min
Parmigiana di patate e zucchine con Affettatutto Bimby® (TM6)
1 Std. 15 Min
Curry di patate, spinaci e piselli con pane chapati
1h 25 min
Yogurt alla vaniglia
12 Std. 20 Min
Frittatina alle zucchine
30 min
Uova occhio di bue con contorno di verdure
30 min
Zucchine ripiene di cotechino
1ωρ. 30 λεπτ.
Gnocchi di patate con zucchine
20 Min
Spaghetti alla checca
40 min
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5h 50min