Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di salsiccia spellata, a tocchetti
- 320 g di pasta secca tipo caserecce
- 150 g di Gruviera a pezzi
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4246.9 kJ / 1015 kcal
- Eiwitten
- 44.7 g
- Koolhydraten
- 62.4 g
- Vetten
- 64.9 g
- Verzadigd vet
- 25.9 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1334.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Scaloppine di pollo al limone
40min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 min
Spaghetti alla checca
40min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30 min
Bratwurst con insalata di patate
35min
Pasta alla carcerata
30 min
Frullato rosso
10 min
Bistecca di manzo con burro alle erbe, patate al rosmarino e broccoli
45min
Tagliolini al radicchio rosso
30 min
Gramigna alla salsiccia
45min
Pappardelle alla papalina
30 min