Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 400 g di patate di media dimensione (vedere consigli)
Patate e fagiolini
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di aceto di vino bianco
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di sale
- 400 g di acqua
- 400 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 648 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 Min
Insalata di riso (TM6)
40 Min
Patate lesse
40 Min
Broccoli stufati
40 Min
Peperoni insaporiti (200 g)
20 Min
Peperoni insaporiti (400 g)
25min
Contorno di spinaci
25min
Insalata di straccetti di manzo e rucola
20 Min
Zucchine a dadini insaporite (100 g)
15 Min
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20 Min
Fagiolini insaporiti
25min
Patate e fagiolini al pesto
35 Min