Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 100 g di pane a tocchetti piccoli
- 100 g di scalogno a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino piccante in polvere
- 320 g di spaghetti
- 500 g di scarola lavata, asciugata e a listarelle (3 cm)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2653 kJ / 634 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 82.7 g
- Vetten
- 29.9 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 220.4 mg
Alternatieve recepten
Pasta verze e pancetta
40 dk
Contorno di scarola con noci e pinoli
20 Min
Spaghetti alla Nerano
30 dk
Spaghetti con agretti, pomodorini e capperi
50 dk
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45min
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1sa
Pasta broccoli e acciughe
40 dk
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 dk
Pesto di scarola e pecorino
15 min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1h 30min
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35 Min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1sa 5 dk