Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di funghi surgelati e decongelati
- 30 g di pane raffermo a pezzi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 400 g di carne trita mista
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Salsa alle cipolle
- 300 g di cipolle dorate in otto spicchi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di acqua
- ½ dado per brodo vegetale
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1797 kJ / 429.5 kcal
- Eiwitten
- 31.7 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 416.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone classico (TM6)
1 Std. 15 Min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1 godz. 20 min
Polpettone mortadella e pistacchio
50 Min
Polpettone con crema di peperoni
55 Min
Polpettone con salsa ai funghi
1sa 30 dk
Bocconcini di pollo alla cacciatora con olive
40 dk
Carne di cavallo a Cottura Lenta
1sa 30 dk
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 Min
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2 Std. 30 Min
Omelette verdure e formaggio
30 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1sa 30 dk
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1sa