Polpettone ai funghi con crema di cipolle

Polpettone ai funghi con crema di cipolle

4.6 71 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 spicchio di aglio
  • 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 150 g di funghi surgelati e decongelati
  • 30 g di pane raffermo a pezzi
  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 400 g di carne trita mista
  • 2 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Salsa alle cipolle
  • 300 g di cipolle dorate in otto spicchi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di acqua
  • ½ dado per brodo vegetale
  • 20 g di burro

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 416.3 mg
Eiwitten 31.7 g
Calorieën 1797 kJ / 429.5 kcal
Vetten 29.8 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 7.8 g
Koolhydraten 9.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...