Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Purè di patate
- 300 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 105 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 10 g di burro
- 1 pizzico di noce moscata (optioneel)
Polpettine
- 150 g di cipolla, a pezzi
- 60 g di gambo di sedano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b. tritato per guarnire
- ½ cucchiaino di foglie di salvia secca
- ½ cucchiaino di sale alle erbe
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di carne di tacchino, senza pelle e disossata, cotta al forno
- 3 uova grandi
- 120 g di pangrattato
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 247 kJ / 59 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone in crosta con salsa alla zucca e cavoletti di Bruxelles (vegan)
Geen beoordelingen
Torta salata ricotta e spinaci
2 Std.
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1h
Burger ceci e rucola
40 min
Cotolette di spinaci
1h
Hummus ai pomodorini
1h
Insalata nizzarda
30 min
Scarcedda lucana
2 Std.
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30 min
Polpette di peperoni
1h
Scaloppine di pollo al limone
40 min
Crema di verdure invernale
50 min