Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di patate a pasta gialla, pelate e tagliate in pezzi
- 80 g di cipolla a pezzi
- 80 g di Parmigiano Reggiano semi-stagionato, a pezzi (2 cm)
- 6 uova
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 500 g di acqua
- pepe nero macinato, a piacere
- fiocchi di sale, a piacere
- prezzemolo fresco tritato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1005.4 kJ / 240.3 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 676.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rollè di tacchino ripieno con contorno di patate
1h 30min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Patate gratinate al formaggio
2 Std.
Crocchette di pollo e patate
50 min
Pizza di patate dolci
1h 5min
Omelette verdure e formaggio
30 min
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1 godz.
Frittelle di carote con uova e avocado
40 min
Insalata speziata di patate, melone e speck
30 min
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1 godz.
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 min
Tortilla saporita
45 min