Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di patate a pasta gialla, pelate e tagliate in pezzi
- 80 g di cipolla a pezzi
- 80 g di Parmigiano Reggiano semi-stagionato, a pezzi (2 cm)
- 6 uova
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 500 g di acqua
- pepe nero macinato, a piacere
- fiocchi di sale, a piacere
- prezzemolo fresco tritato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1005.4 kJ / 240.3 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 676.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di riso venere
40 Min
Merluzzo al pomodoro con verdure
40 Min
Lasagne di verza
2h 30 min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 Min
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1 Std.
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 Min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30 min
Pasticcio di pesce e patate
1 godz. 10 min
Fileja tropeani
2 Std.
Patate gratinate al formaggio
2 Std.
Frittata di linguine
35 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30 min