Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
80
g di Cheddar a cubetti
of 80 g di Edam (formaggio olandese) o Gruviera, a cubetti - 100 g di cipolla rossa a pezzi
- 500 g di acqua
- 4 uova
- 300 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 4 - 6 pizzichi di sale
- 300 g di cimette di cavolfiore a pezzi (circa 3 cm)
- 6 - 7 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
- 150 g di yogurt naturale bianco, non zuccherato
- 30 g di senape di Digione
- 20 - 30 g di maionese (optioneel)
- 1 - 2 cucchiai di aceto di vino bianco
- ½ cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 910.7 kJ / 217.7 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 534.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mezze penne in fantasia di verdure al Varoma
1h 15min
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30min
Cavolfiore gratinato
55min
Cavolfiore gratinato al formaggio
35min
Torta di spinaci e carote al vapore
1h 5min
Insalata di cavolo cappuccio, carote e pollo alla Vietnamita
30min
Contorno di cavolfiore al forno
30min
Broccoli stufati
40min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Finocchi gratinati
30min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min