Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 180 g di riso selvaggio
- 1200 g di acqua
- 3 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 400 g di spinaci freschi in foglia
-
2
fette di prosciutto cotto
of 2 fette di formaggio - olio extravergine di oliva q.b.
- gocce di succo di limone, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1124.5 kJ / 268.8 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 7.2 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 462.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 Min
Sogliola al vapore con piselli
40 Min
Fluffy omelette con spinaci e prosciutto
30 min
Omelette prosciutto e funghi
1 Std.
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 min
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2 Std.
Bruschette integrali con asparagi, uova e Parmigiano Reggiano
1 Std.
Asparagi in crosta
2 godz. 15 min
Salmone al vapore con piselli e riso
1 Std.
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 Min
Lasagne alla bolognese
2 godz. 15 min
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
55 Min