Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 180 g di riso selvaggio
- 1200 g di acqua
- 3 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 400 g di spinaci freschi in foglia
-
2
fette di prosciutto cotto
of 2 fette di formaggio - olio extravergine di oliva q.b.
- gocce di succo di limone, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1124.5 kJ / 268.8 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 7.2 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 462.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata con valeriana, asparagi, uova barzotte e mazzancolle
40min
Stelle di polenta con spinaci filanti
1 Std. 50 Min
Frittatine agli spinaci ripiene
45min
Vellutata di carote con omelette
30min
Insalata nizzarda
30min
Frittata nel panino
30min
Cous cous con fagiolini, mais e erba cipollina
1h
Salmone al vapore con piselli e riso
1h
Spiedini di salmone, riso basmati e insalata di asparagi
35min
Omelette prosciutto e funghi
1h
Fluffy omelette con spinaci e prosciutto
30min
Frittata di zucchine (TM6)
50min