Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 500 g di acqua + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di asparagi freschi, a tocchetti
- 55 g di burro morbido, a pezzetti
-
150
g di robiola
of 150 g di crescenza - 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 1 scalogno a metà
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 2 tuorli d'uovo sodo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2543.3 kJ / 607.8 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 70.2 g
- Vetten
- 28.2 g
- Verzadigd vet
- 15.6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1181.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto mascarpone e pepe rosa
35min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35min
Risotto con petali di carote e caprino
30 min
Risotto zucchine e pancetta
35min
Pasta fredda al profumo di zafferano e limone
40 min
Risotto radicchio e uva
40 min
Risotto ai profumi d'estate
30 min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min
Risotto radicchio e pancetta
40 min
Risotto zafferano e speck
35min
Risotto cavoletti di Bruxelles e pancetta
40 min
Risotto mele, speck e timo
40 min