Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 400 g di farina di mais bramata
- 2600 g di acqua
- 10 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di aceto
Straccetti di manzo
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne di manzo, taglio scamone a listarelle (1x1x5 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di acqua
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 dado per brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1853 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 27.6 g
- Koolhydraten
- 55.3 g
- Vetten
- 11.9 g
- Verzadigd vet
- 60 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 Std. 30 Min
Bocconcini di maiale al latte
50min
Filetto di maiale alla birra con stick di carote (per 2 persone)
1h 30min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Crema di verdure e polpette di tacchino (TM6)
1h
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3h 40min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Straccetti di manzo con contorno di caponata
45min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30min
Spezzatino di vitello al miele
3h 5min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45min