Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 400 g di farina di mais bramata
- 2600 g di acqua
- 10 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di aceto
Straccetti di manzo
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne di manzo, taglio scamone a listarelle (1x1x5 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di acqua
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 dado per brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1853 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 27.6 g
- Koolhydraten
- 55.3 g
- Vetten
- 11.9 g
- Verzadigd vet
- 60 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di tacchino insaporiti
15min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 godz. 35 min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1 Std. 20 Min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30min
Salamelle con fagioli a Cottura Lenta
4 godz. 30 min
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3h 30min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2 Std. 40 Min
Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta
3h
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7 godz.
Brasato ai funghi
6 godz.