Millefoglie di patate e funghi porcini

Millefoglie di patate e funghi porcini

4.6 38 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 500 g di acqua
  • 500 g di patate pelate e a fette sottili
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 300 g funghi porcini freschi puliti e a fette sottili
  • 100 g di Taleggio a fettine sottili
  • sale q.b.
  • pepe nero macinato q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 358.3 mg
Eiwitten 7.7 g
Calorieën 1050.8 kJ / 251.3 kcal
Vetten 13.6 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraten 26.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...