Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a fette sottili
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g funghi porcini freschi, puliti e a fette sottili
- 100 g di Taleggio a fettine sottili
- sale q.b.
- pepe nero macinato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1050.8 kJ / 251.3 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 358.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini di melanzane al prosciutto
1 Std.
Sformatini di patate con cuore filante
40 Min
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1h 30min
Fettuccine cime di rapa, stracciatella e pepe rosa
1u. 40min
Quiche ai funghi e Fontina
1h 30min
Crêpes con fiori di zucca
1h 30min
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1 Std.
Fiori di zucca ripieni
1 Std.
Quiche ai funghi e salsiccia aromatizzata all'olio tartufato
1h 30min
Tortini di crêpes alla zucca con guanciale e finferli
2h 20min
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1 Std.
Lasagne ai funghi
2 Std.