Crostatine ai piselli e prosciutto (senza glutine)

Crostatine ai piselli e prosciutto (senza glutine)

4.9 17 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 2u. 30min
10 pezzi

Ingrediënten

Pasta brisèe
  • 250 g di farina senza glutine
  • 100 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
  • 100 g di acqua, fredda
  • ½ cucchiaino di sale
Ripieno
  • 1 cipollotto fresco a pezzi (30 g circa)
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 150 g di piselli freschi
  • 2 pizzico di sale
  • 2 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 200 g di robiola
  • 1 uovo medio
  • 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
Terminare la preparazione
  • 60 g di prosciutto cotto a cubetti consentito da prontuario

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 8.8 g
Calorieën 1204 kJ / 288 kcal
Vetten 18 g
Vezels 1.5 g
Koolhydraten 21.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...