Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di vino bianco secco
- 5 cucchiaini di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 4 filetti di triglia rossa di scoglio freschi (600 g circa), puliti
- 160 g di olive verdi denocciolate
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1393 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 25.3 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce spada all'arancia
40min
Tartare di pesce spada, melanzane e mentuccia
1h
Filetti di rombo in salsa di noci
2h 30 min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Palamita in crema di finocchio
35 Min
Orata al sale
40min
Spigole all'acqua pazza
30min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Spigola al vapore con salsa al lime
35 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Pesce spada al salmoriglio
5 min