Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di vino bianco secco
- 5 cucchiaini di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 4 filetti di triglia rossa di scoglio freschi (600 g circa), puliti
- 160 g di olive verdi denocciolate
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1393 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 25.3 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1h 45min
Alici ripiene al Varoma
50min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1u.
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1u.
Alici ripiene
50min
Dentice agli agrumi
45min
Orata al sale
40min
Spigole all'acqua pazza
30min
Tonno in agrodolce
1u.
Baccalá alle olive
25min