Triglie con marinata di capperi e olive
TM5 TM6

Triglie con marinata di capperi e olive

4.6 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 30 g di vino bianco secco
  • 5 cucchiaini di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati
  • 1 cucchiaino di succo di limone
  • 4 filetti di triglia rossa di scoglio freschi (600 g circa), puliti
  • 160 g di olive verdi denocciolate
  • 500 g di acqua

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1393 kJ / 333 kcal
Eiwitten
24.1 g
Koolhydraten
2.2 g
Vetten
25.3 g
Vezels
1.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten