Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla rossa, in quarti
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
- 50 g di uvetta, precedentemente ammollata in acqua e ben strizzata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di lonza di maiale
- 16 fette pancetta coppata
-
8
fette di scamorza
of 8 fette di scamorza affumicata - 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1176 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 76.7 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Spiedini di pollo alla provenzale
45 min
Trota salmonata al pesto di olive
35 min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50 min
Polpette di pollo con pancetta croccante
45 min
Pollo, formaggio e prosciutto
30 min
Involtini di pollo all'arancia
1 Std. 30 Min
Petto di pollo con crema di zucchine
40 min
Scaloppine agli asparagi
1 godz.
Fettine di pollo con crema di broccoli
45 min
Fettine di lonza in crema di prugne
1 Std. 20 Min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30 min