Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla rossa, in quarti
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
- 50 g di uvetta, precedentemente ammollata in acqua e ben strizzata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di lonza di maiale
- 16 fette pancetta coppata
-
8
fette di scamorza
of 8 fette di scamorza affumicata - 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1176 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 76.7 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 Min
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine
50 Min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30 Min
Scaloppine agli asparagi
1 Std.
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40 Min
Farro e filetto di maiale con glassa all'aceto balsamico
1 Std. 15 Min
Pollo, formaggio e prosciutto
30 Min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55 Min
Involtini di pollo all'arancia
1 Std. 30 Min
Fettine di lonza in crema di prugne
1h 20min
Scaloppine ai funghi
40 Min
Petto di pollo con funghi e verdure
1 Std.