Involtini di lonza, radicchio e pancetta

Involtini di lonza, radicchio e pancetta

4.3 20 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
8 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di cipolla rossa in quarti
  • 25 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
  • 50 g di uvetta precedentemente ammollata in acqua e ben strizzata
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 8 fette di lonza di maiale
  • 16 fette pancetta coppata
  • 8 fette di scamorza
    8 fette di scamorza affumicata
  • 500 g di acqua

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 24.3 g
Calorieën 1176 kJ / 281 kcal
Vetten 17.9 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 76.7 g
Koolhydraten 5.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...