Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla rossa, in quarti
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
- 50 g di uvetta, precedentemente ammollata in acqua e ben strizzata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di lonza di maiale
- 16 fette pancetta coppata
-
8
fette di scamorza
of 8 fette di scamorza affumicata - 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1176 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 76.7 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Bocconcini di tacchino piselli e bacon
45 min
Lonza alla salvia
1 godz. 10 min
Rollè di pollo e radicchio
45 min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30 min
Straccetti di pollo con erbe e pinoli
25 min
Involtini di tacchino con riso basmati
40 min
Pollo alla birra con verdure
1h
Involtini di manzo con patate
1h 40min
Involtini di vitello al vapore con insalata verde veloce
40 min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 min
Trota estiva
50 min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min