Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di seppioline fresche, pulite
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 120 g di insalata mista a foglie piccole tipo misticanza
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 30 g di frutta secca mista (mandorle, anacardi, pinoli, uvetta ecc.)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 980.4 kJ / 234.2 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Moscardini al limone
30 min
Insalata di calamari
55min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Polpo in rosso
35 min
Polpo agli agrumi
1h
Anelli di totano su crema di piselli
40 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Insalatina di calamari e pepe rosso
1h
Calamari alla marchigiana
35 min
Insalata di totano e piselli al lime
1h
Salmone e carciofi al Varoma
55min