Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di seppioline fresche, pulite
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 120 g di insalata mista a foglie piccole tipo misticanza
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 30 g di frutta secca mista (mandorle, anacardi, pinoli, uvetta ecc.)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 980.4 kJ / 234.2 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 min.
Moscardini al limone
30 min.
Bresaola con spinaci e bietoline
40 min
Insalata di calamari
55min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min.
Seppioline al vino bianco
25 min.
Salmone all'arancia con agretti
40 min
Insalata di polpo e zucchine
1h
Insalata di mare
1 godz. 30 min
Polpo agli agrumi
1h
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40 min
Insalata di calamari e pesche
40 min