Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di seppioline fresche, pulite
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 120 g di insalata mista a foglie piccole tipo misticanza
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 30 g di frutta secca mista (mandorle, anacardi, pinoli, uvetta ecc.)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 980.4 kJ / 234.2 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli di totano in umido
30min
Seppioline al vino bianco
25min
Polpo agli agrumi
1h
Insalata di calamari al limone
35min
Insalata di mare con orzo perlato
1h 35min
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3 Std.
Insalata di calamari e pesche
40min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Insalata di totano e piselli al lime
1h
Insalata fredda di polpo e patate
50min
Moscardini al limone
30min