Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 2 scalogni a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di zucchine novelle con il fiore, a rondelle sottili
- 1 pizzico di sale
- 250 g di pasta sfoglia pronta
- 2 uova
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 200 g di burrata a pezzi piccoli (1 cm circa)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 443 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Rotolo di patate con salmone affumicato
1h 10 min
Quiche di salmone e porri
1h 25 min
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5h
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1h 10 min
Crostata con fiori di zucca
1h 30min
Quiche broccoli e pesto
1h 10 min
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40 min
Quiche asparagi e bacon
1h 45 min
Millefoglie vegetariana
1h 30min
Rotolini di zucchine e salmone
50 min