Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pecorino
- 100 g di pane raffermo integrale, a pezzi
- 5 foglie di salvia fresca
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 5 foglie di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere
- 2 zucchine tonde
- 2 melanzane lunghe
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 150 g di ceci in scatola, sgocciolati
- 100 g di speck Alto Adige IGP a cubetti
- 1 pizzico di pepe macinato
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1502 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 19.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Melanzane ripiene light
1h
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h
Zucchine ripiene
1h 10 min
Peperoni ripieni
1h 5 min
Strudel di verdure
2h
Fagottini verdi al vapore
45 min
Crocchette di melanzane agli anacardi e sesamo
40 min
Verdure ripiene
1h 20 min
Strudel di lattuga e burrata
1h 20 min
Involtini di melanzane con feta e pomodori secchi
55 min
Melanzane ripiene
1h 30min