Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 foglie di cavolo verza sbollentate (vedere consiglio)
- 12 fettine di petto di pollo sottili
- 100 g di prosciutto cotto a fettine
- 40 g di uvetta sultanina, ammolata per 10 minuti in acqua tiepida e strizzata
- 100 g di mozzarella, sgocciolata e a fettine
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiai di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 foglia di alloro fresca, lavata e asciugata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1314 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 46.9 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 9.9 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 min
Zucchine ripiene
1 Std. 10 Min
Cavolfiori gratinati
50min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Catalogna con olive e capperi
50min
Zucchine ripiene di uova
1 Std.
Frittata di asparagi e frutta secca
1 Std.
Frittata di asparagi selvatici
55 min
Uovo nuvola con cavolfiori
50min
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40min
Indivia belga gratinata
1 Std. 20 Min