Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di acqua calda
- 1 pizzico di sale + q.b.
-
300
g di chicchi di farro
of 300 g di orzo perlato - 1 carota, pelata e a cubetti (1 cm)
- 150 g di pisellini surgelati
-
150
g di fagiolini verdi freschi, già spuntati e a pezzi piccoli
of 150 g di fagiolini surgelati a pezzi piccoli -
1200
g di seppioline, pulite
of 1200 g di moscardini, puliti - 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva, a piacere
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1887 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farro saltato con piselli e carote
45 min
Orzo e pesce in insalata
1h 15min
Insalata di farro e pollo
45 min
Farro alla nizzarda
40 min
Insalata di orzo con pesto e gamberetti
30 min
Insalata di farro e pollo
1 Std. 30 Min
Orzo, cavolfiore e pollo
1h 10min
Farro asparagi e frittatina in forma
45 min
Orzo e straccetti di pollo
55min
Insalata di mare con orzo perlato
1h 35min
Farrotto integrale alle verdure
50 min
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1h 10min