Compatibele versies
Minestra di riso integrale con verdure e Parmigiano
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g cipolla a pezzi
- 150 g di porro a rondelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 1000 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 300 g di riso integrale (cottura 40-50 minuti)
- 500 g di sedano rapa a cubetti (1 cm)
- 200 g di Parmigiano Reggiano stagionato 24 mesi a cubetti (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1573 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 17.1 g
- Koolhydraten
- 48.8 g
- Vetten
- 14.7 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di legumi e verdure
40 Min
Minestra di patate
50 Min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 Min
Zuppa di verdure
30 Min
Minestrone di lenticchie e patate
45 Min
Minestra lenticchie e spinaci
50 Min
Minestra di zucca e miglio (vegan)
50 Min
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1 Std.
Minestra di grano saraceno e cicoria
55 Min
Minestra di pane e lenticchie
55 Min
Minestrone
45 Min
Minestra di riso e ceci
30 Min