Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 50 g di nocciole sgusciate
- 1 scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 100 g di vino bianco
-
700
g di brodo vegetale
of 700 g di acqua + 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 100 g di Gorgonzola a pezzi (2-3 cm)
- 1 grappolo d'uva, gli acini a metà e privati dei semi
- 10 g di burro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2456 kJ / 587 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 75.8 g
- Vetten
- 25.1 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al Barolo
30 min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto funghi e mirtilli
35 min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 min
Risotto alla birra
35 min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 min
Risotto gamberi, salsiccia e mele
40 min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35 min
Risotto fragole e pesto di rose
40 min
Risotto con mele e funghi
40 min
Risotto ai quattro formaggi
40 min