Risotto con uva e gorgonzola

Risotto con uva e gorgonzola

4.5 29 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
  • 50 g di nocciole sgusciate
  • 1 scalogno a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 100 g di vino bianco
  • 700 g di brodo vegetale
    700 g di acqua, + 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 100 g di Gorgonzola a pezzi (2-3 cm)
  • 1 grappolo d'uva gli acini a metà e privati dei semi
  • 10 g di burro a pezzi

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 15.3 g
Calorieën 2456 kJ / 587 kcal
Vetten 25.1 g
Vezels 2.8 g
Koolhydraten 75.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...