Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 15 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio, senz'anima (optioneel)
- 40 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b. per irrorare
- 1 pizzico di sale
- 15 - 20 pomodorini secchi sott'olio, a striscioline
Terminare la preparazione
- 750 g di acqua
- 5 g di sale
- 240 g di riso basmati (cottura 10-12 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2448 kJ / 585 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 69.8 g
- Vetten
- 29.3 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa con verdure e frittata al vapore (senza glutine)
55 Min
Cous cous marino (vegan)
30 min
Grano saraceno, pomodori secchi e tonno
25min
Insalata di riso bicolore con salsa allo yogurt
45 Min
Insalata di riso vegetariana
40 Min
Quinoa alla caprese
30 min
Insalata di riso nero al profumo di cannella
45 Min
Riso basmati integrale con sgombro, pomodorini secchi e pistacchi
45 Min
Insalata di riso basmati
55 Min
Insalata di riso integrale (vegan)
1 Std.
Couscous con albicocche, noci, feta e verdure miste
1 godz. 15 min
Grano saraceno con pomodorini e basilico
30 min