Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 15 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio, senz'anima (optioneel)
- 40 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b. per irrorare
- 1 pizzico di sale
- 15 - 20 pomodorini secchi sott'olio, a striscioline
Terminare la preparazione
- 750 g di acqua
- 5 g di sale
- 240 g di riso basmati (cottura 10-12 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2448 kJ / 585 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 69.8 g
- Vetten
- 29.3 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di stagione veloce
10 Min
Insalata rossa
35 Min
Tisana dissetante alle erbe
25min
Sorgo con mandorle e peperoni (vegan)
50 Min
Quinoa alla caprese
30 Min
Riso basmati integrale con sgombro, pomodorini secchi e pistacchi
45 Min
Insalata di riso basmati
55 Min
Insalata di riso integrale (vegan)
1 Std.
Riso cantonese allo zenzero
35 Min
Cous cous veloce con verdure crude
20 Min
Riso integrale al pesto di rucola
45 Min
Riso integrale alla cantonese
1h 20min