Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 pomodoro secco sott'olio, sgocciolati
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 300 g di acqua
- 450 g di ricciola a pezzi (2,5 cm circa)
- 100 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 1 cucchiaino colmo di capperi sotto sale, dissalati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1267 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 27.7 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Alici ripiene al Varoma
50 min
Insalata di calamari e pesche
40 min
Calamari alla napoletana
40 min
Insalata di polpo con dressing al lime
1h
Dentice agli agrumi
45 min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Insalata di seppioline con frutta secca
30 min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10 min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min