Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 pomodoro secco sott'olio, sgocciolati
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 300 g di acqua
- 450 g di ricciola a pezzi (2,5 cm circa)
- 100 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 1 cucchiaino colmo di capperi sotto sale, dissalati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1267 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 27.7 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1小时
Pesce spada all'arancia
40min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Pescatrice ai pomodorini
1小时
Alici ripiene al Varoma
50min
Dentice agli agrumi
45 Min
Spigola con uvetta e pinoli
45 Min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Pesce spada agrumato
35min
Calamari cipolle e patate
50min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min