Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto di basilico
- 40 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 40 g di gherigli di noci
- 70 - 100 g di olio extravergine di oliva
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 600 g di acqua
- 300 g di patate a tocchetti
- 500 g di filetti di salmone fresco
- 200 g di fagiolini verdi freschi
- 200 g di gamberi rossi, puliti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2572 kJ / 614.8 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 45.5 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Insalata di gamberi alla siciliana
40 Min
Pesce spada alla ghiotta
40 Min
Insalata di gamberi con verdure croccanti
40 Min
Spada alle erbe con olive
40 Min
Insalata di salmone con dressing al mango
45 Min
Insalata di gamberi e fagioli cannellini
40 Min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1 Std.
Spigola con uvetta e pinoli
45 Min
Caesar salad con salmone e radicchio
35 Min
Filetti di salmone e cous cous con verdure e salsa alla curcuma
50 Min
Insalata di pesce spada e pinoli
40 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min