Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 300 g di cavoletti di Bruxelles a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di seppioline pulite
- 50 g di vino bianco
- 30 g di pomodori secchi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 30 g di panna, qualsiasi tipo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1853 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 36.9 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 24.7 g
- Vezels
- 9.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi e gamberi allo zafferano
35 min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 Min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40min
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45 min
Anelli di totano in umido
30 min
Cavolo rosso stufato
45 min
Gusci di melanzana con filetti di sogliola
1 Std. 20 Min
Filetti di merluzzo al crudo e cavolo
30 min
Seppioline al vino bianco
25min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 Min
Filetto di trota con purea di broccoli
50 Min