Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 300 g di cavoletti di Bruxelles a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di seppioline pulite
- 50 g di vino bianco
- 30 g di pomodori secchi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 30 g di panna, qualsiasi tipo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1853 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 36.9 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 24.7 g
- Vezels
- 9.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 dk
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35 dk
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 Min
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1sa
Coda di rospo con verdure
40 dk
Filetto di trota con purea di broccoli
50 dk
Insalata di polpo e zucchine
1sa
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40 dk
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 dk
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 dk
Spiedini di polpo e patate
1 godz. 30 min
Finocchi e gamberi allo zafferano
35 dk