Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 finocchi, puliti e a fette sottili
- 4 filetti di scorfano
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 2 pizzichi di paprika dolce
- 1 - 2 patate viola, pelate e a fettine sottili (spessore 1-2 mm)
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1058 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 12.9 g
- Vetten
- 8.7 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone al cartoccio
35 min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Merluzzo con burro agli agrumi
50 min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 Min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 Std. 10 Min
Dentice agli agrumi
45 min
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
55 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 min