Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 finocchi, puliti e a fette sottili
- 4 filetti di scorfano
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 2 pizzichi di paprika dolce
- 1 - 2 patate viola, pelate e a fettine sottili (spessore 1-2 mm)
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1058 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 12.9 g
- Vetten
- 8.7 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sogliola gratinata e mele
40 Min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 min
Rombo pomodoro e nocciole
1hod.
Pesce persico ai carciofi
30 min
Filetto di salmone con purea di mele
55 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40 Min
Pescatrice ai pomodorini
1hod.
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 Std. 10 Min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 min