Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 finocchi, puliti e a fette sottili
- 4 filetti di scorfano
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 2 pizzichi di paprika dolce
- 1 - 2 patate viola, pelate e a fettine sottili (spessore 1-2 mm)
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1058 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 12.9 g
- Vetten
- 8.7 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1sa 10 dk
Filetti di halibut con cipolla di Tropea e pomodorini
30min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30min
Salmone all'arancia con agretti
40min
Gamberoni con chips di patate viola e timo
50min
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40min
Fesa di tacchino al curry
1h
Finocchi e gamberi allo zafferano
35min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Insalata di gamberi e fagioli cannellini
40min
Insalata fredda di polpo e patate
50min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min