Branzino con cavolo nero, fagioli e peperoni

Branzino con cavolo nero, fagioli e peperoni

3.2 17 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1200 g di acqua
  • 200 g di cavolo nero
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
  • 1 limone la scorza grattugiata
  • 65 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 480 g di fagioli cannellini in scatola scolati e sciacquati
  • 150 g di peperoni rossi arrostiti in scatola a listarelle (1 cm)
  • 4 filetti di branzino (circa 90 g cad.)
  • 50 g di peperoni rossi arrostiti in scatola a listarelle (1 cm)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1225 mg
Eiwitten 29 g
Calorieën 1960 kJ / 471 kcal
Vetten 29 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 20 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...