Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g di acqua
- 200 g di cavolo nero
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 spicchio di aglio
- 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 1 limone, la scorza grattugiata
- 65 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 480 g di fagioli cannellini in scatola, scolati e sciacquati
- 150 g di peperoni rossi arrostiti in scatola, a listarelle (1 cm)
- 4 filetti di branzino (circa 90 g cad.)
- 50 g di peperoni rossi arrostiti in scatola a listarelle (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1960 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Natrium
- 1225 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata tiepida di cavoletti, zucca e mandorle
1h
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Baccalà gratinato con spinaci e carote
50min
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Salmone con crema di barbabietola e cumino
30min
Trota salmonata al pesto di olive
35min
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1 Std. 30 Min