Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaino di fili di erba cipollina fresca a pezzetti
- 1 spicchio di aglio a metà
- 4 filetti di gallinella di mare (600 g totali)
- 200 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
- 120 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 160 g di piselli surgelati
- 4 pizzichi di sale
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1439 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli di totano in umido
30 min
Branzino al sale aromatico
55 min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Branzino al cartoccio
1 godz. 10 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 godz. 10 min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 min
Filetti di rombo in salsa di noci
2h 30min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 min
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20 min
Pesce spada agrumato
35 min