Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaino di fili di erba cipollina fresca a pezzetti
- 1 spicchio di aglio a metà
- 4 filetti di gallinella di mare (600 g totali)
- 200 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
- 120 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 160 g di piselli surgelati
- 4 pizzichi di sale
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1439 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orata al sale
40min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Sogliola al vapore con verdurine
45min
Coda di rospo con verdure
40min
Branzino al cartoccio
1sa 10 dk
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Pesce spada agrumato
35min
Sogliola al vapore con insalata russa
35min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min