Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaino di fili di erba cipollina fresca a pezzetti
- 1 spicchio di aglio a metà
- 4 filetti di gallinella di mare (600 g totali)
- 200 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
- 120 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 160 g di piselli surgelati
- 4 pizzichi di sale
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1439 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trota alla piemontese
1h
Pesce persico ai carciofi
30 min
Trota mimosa
35 min
Scorfano al cartoccio con patate viola
35 min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 min
Coda di rospo con verdure
40 min
Filetto di trota con purea di broccoli
50 min
Branzino al cartoccio
1h 10min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Filetto di orata con peperoni
25 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 Min