Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaino di fili di erba cipollina fresca a pezzetti
- 1 spicchio di aglio a metà
- 4 filetti di gallinella di mare (600 g totali)
- 200 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
- 120 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 160 g di piselli surgelati
- 4 pizzichi di sale
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1439 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Branzino al sale aromatico
55 min
Coda di rospo con verdure
40 min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10min
Seppie con i piselli
40 min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Trota estiva
50 min
Pesce persico ai carciofi
30 min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 min