Insalata di grano, tacchino e cavolfiore

Insalata di grano, tacchino e cavolfiore

3.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 5min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 240 g di chicchi di grano precotti (cottura 10 minuti)
  • 350 g di tacchino a fette e in pezzi (2-3 cm)
  • 20 g di succo di limone preferibilmente biologico, spremuto fresco
  • 20 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 4 rametti di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 300 g di cimette di cavolfiore romanesco (peso netto)
  • 1000 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 200 g di formaggio primo sale a cubetti

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 49 g
Calorieën 2422 kJ / 579 kcal
Vetten 28 g
Vezels 0 g
Koolhydraten 35 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...