Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g di chicchi di grano precotti (cottura 10 minuti)
- 350 g di tacchino a fette e in pezzi (2-3 cm)
- 20 g di succo di limone, preferibilmente biologico, spremuto fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di cimette di cavolfiore romanesco (peso netto)
- 1000 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 200 g di formaggio primo sale a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2422 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata ai piselli con chutney di pomodoro
1h 10min
Insalata di zucchine e asparagi
35min
Cavolfiore gratinato al formaggio
35min
Spinaci al burro
30 min
Cavolfiori gratinati
50min
Maiale alla Colombo
1h 25min
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30 min
Broccoli in salsa di ceci
40min
Menù: Merluzzo con patate e zucchine; burro agli agrumi e muffin al cioccolato
45min
Broccoli e salsiccia
30 min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Spinaci filanti
40min