Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g di chicchi di grano precotti (cottura 10 minuti)
- 350 g di tacchino a fette e in pezzi (2-3 cm)
- 20 g di succo di limone, preferibilmente biologico, spremuto fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di cimette di cavolfiore romanesco (peso netto)
- 1000 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 200 g di formaggio primo sale a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2422 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Piselli in umido
1 Std. 10 Min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Riso basmati con zucchine, pepe e coriandolo
35min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Orzo, cavolfiore e pollo
1 Std. 10 Min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Pesce spada con fagiolini e olive
40min
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40min
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55min
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35min