Linguine al pesto di nocciole ed erbette

Linguine al pesto di nocciole ed erbette

4.4 18 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 40 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di nocciole sgusciate e spellate
  • ½ spicchio di aglio (optioneel)
  • 20 g di rucola fresca, lavata
  • 30 g di spinaci baby freschi lavati
  • 80 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 pizzico di sale
  • 320 g di pasta secca tipo bavette

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 13.4 g
Calorieën 2422 kJ / 579 kcal
Vetten 32.4 g
Vezels 3.3 g
Koolhydraten 58.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...