Linguine al pesto di nocciole ed erbette
TM5 TM6

Linguine al pesto di nocciole ed erbette

4.4 (14 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di nocciole, sgusciate e spellate
  • ½ spicchio di aglio (optioneel)
  • 20 g di rucola fresca, lavata
  • 30 g di spinaci baby freschi, lavati
  • 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 pizzico di sale
  • 320 g di pasta secca tipo bavette

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2422 kJ / 579 kcal
Eiwitten
13.4 g
Koolhydraten
58.5 g
Vetten
32.4 g
Vezels
3.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten