Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di nocciole, sgusciate e spellate
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 20 g di rucola fresca, lavata
- 30 g di spinaci baby freschi, lavati
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2422 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 58.5 g
- Vetten
- 32.4 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne risottate al pesto di melanzane
40min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30min
Linguine con pesto di noci e broccoli
35min
Penne al sedano
30min
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50 menit
Caserecce risottate asparagi e ricotta
35min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50 menit
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30min
Spaghetti integrali con pesto di asparagi e semi di papavero
45min
Pappardelle rucola e ricotta
1j
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30min