Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di totani puliti
- 1 cipolla media da 100 g circa
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperone rosso da 200 g circa, a tocchetti di 2 cm
- 300 g di melanzane violette rotonde a cubetti di circa 3 cm
- 1 cucchiaio di aceto
- 1 cucchiaino di zucchero
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 250 g di acqua
- 1 bustina di zafferano
- 250 g di cous cous precotto
- 1 cucchiaio di basilico fresco tritato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 7841 kJ / 1874 kcal
- Eiwitten
- 111.2 g
- Koolhydraten
- 228.9 g
- Vetten
- 63.5 g
- Vezels
- 18.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1j
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1j
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Tegamino di vongole e zucchine
40 min
Insalata di polpo e zucchine
1j
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 min
Polpo al vino rosso
1j
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Insalata di calamari
55 Min
Moscardini al limone
30 min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 min