Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di pomodori a pezzi
- 200 g di Feta (formaggio greco) a cubetti (1 cm)
- 100 g di olive nere denocciolate
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino di foglie di salvia secca
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino colmo di curry in polvere
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 500 g di petto di tacchino intero e a tocchi (2-3 cm)
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 200 g di avocado, sbucciato e a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di pangrattato
- 600 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di origano secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2678.9 kJ / 640.3 kcal
- Eiwitten
- 45.9 g
- Koolhydraten
- 51.7 g
- Vetten
- 27.9 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 1488.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata solo albumi
35 min
Svizzere di pollo
35 min
Polpette di tacchino con contorno di patate dolci e spinaci
45 min
Burger di tacchino, melanzane e ricotta
20 min
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
35 min
Rollè di tacchino e carote con patate
35 min
Salmone in tocchi con salsa mousseline
45 min
Svizzere di merluzzo
35 min
Insalata di tacchino e fagiolini
45 min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50 Min
Burger di prosciutto e contorno di funghi
20 min