Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 5 - 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 1100 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 160 g di pasta secca tipo lasagne
- 300 g di melanzane, a cubetti (circa 1 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla, a pezzi
- 50 g di carota, a pezzi
- 30 g di gambi di sedano, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di passata di pomodoro
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal suo siero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2352 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h
Lasagna di zucchine
2h
Lasagne alle verdure (vegan)
2h
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1hod. 40min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1 Std. 30 Min
Melanzane alla siciliana
1 Std. 15 Min
Lasagne agli spinaci, pomodori e formaggio
2h 45min
Lasagne di melanzane e tacchino
1 Std. 30 Min
Terrina di verdure e uova
3 Std. 20 Min
Sformato di verdure
1 Std. 35 Min
Cordon bleu di melanzana
1 Std.