Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 fettine di tacchino
- 1 scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di spinaci baby freschi, lavati ed asciugati
- 250 g di Gorgonzola a pezzi
- 700 g di acqua
- 150 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2599.2 kJ / 621.2 kcal
- Eiwitten
- 53.4 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 39.6 g
- Verzadigd vet
- 17.1 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 1637.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h
Medaglioni di carne con patate
45min
Rollè di tacchino con trittico di salumi e salsa ai funghi
50min
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1 Std. 35 Min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Tasche di maiale alla frutta secca e ginepro
50min
Involtini di lonza, radicchio e pancetta
1h
Rotolini di tacchino
1h
Fettine di lonza in crema di prugne
1 Std. 20 Min
Petto di pollo con crema di zucchine
40min
Filetto di maiale con crema di funghi
35min