Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Seppioline
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino di Caienna fresco (opzionale)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di seppioline, pulite
- 1 pizzico di sale
Salsa di spinaci
- 150 g di spinaci baby freschi, lavati
- 2 pizzichi di sale + q.b.
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 1 cucchiaio di paprika piccante
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 120 g di spinaci baby freschi, lavati
- ½ limone a fettine sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 841 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seppie con i piselli
40 Min
Insalata di polpo e zucchine
1 Std.
Anelli di totano su crema di piselli
40 Min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 Min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1 Std.
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 Min
Merluzzo con burro agli agrumi
50 Min
Coda di rospo con verdure
40 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Pesce spada agrumato
35 Min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 Min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min