Insalata di seppioline con salsa di spinaci

Insalata di seppioline con salsa di spinaci

3.8 13 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

Seppioline
  • 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • ½ spicchio di aglio
  • 1 peperoncino di Caienna fresco (opzionale)
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 600 g di seppioline pulite
  • 1 pizzico di sale
Salsa di spinaci
  • 150 g di spinaci baby freschi lavati
  • 2 pizzichi di sale + q.b.
  • ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
  • 1 cucchiaio di paprika piccante
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
  • 120 g di spinaci baby freschi lavati
  • ½ limone a fettine sottili

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 23.7 g
Calorieën 841 kJ / 201 kcal
Vetten 10.5 g
Vezels 1.3 g
Koolhydraten 3.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...