Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Seppioline
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino di Caienna fresco (opzionale)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di seppioline, pulite
- 1 pizzico di sale
Salsa di spinaci
- 150 g di spinaci baby freschi, lavati
- 2 pizzichi di sale + q.b.
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 1 cucchiaio di paprika piccante
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 120 g di spinaci baby freschi, lavati
- ½ limone a fettine sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 841 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50min
Filetti di sogliola e gamberi
50min
Insalatina di calamari e pepe rosso
1 Std.
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Filetti di cernia in camicia colorata
30min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3 Std.
Fagottini di sogliola con verdure
55 min
Insalata di seppioline con frutta secca
30min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Insalata fredda di polpo e patate
50min
Moscardini al limone
30min