Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 fette di pane integrale
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ spicchio di aglio
- 4 filetti di sogliola (circa 400 g)
- sale q.b.
- pepe bianco macinato q.b.
- 500 g di acqua
- 1 mela Granny Smith a fette sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1182 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 9.7 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone al cartoccio
35 Min
Salmone con crudo di pomodori
35 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min
Platessa al pomodoro
30 Min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 Std. 10 Min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 Min
Spada alle erbe con olive
40 Min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 Min
Tonno allo zenzero e melagrana
40 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min