Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante (optioneel)
- 70 g di olive taggiasche denocciolate
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
- 400 g di passata di pomodoro
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1376 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 22.9 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 min
Pesce spada all'arancia
40 min
Spada alle erbe con olive
40 min
Filetto di orata con peperoni
25min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1 godz.
Pescatrice ai pomodorini
1 godz.
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)
35 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min
Merluzzo alla pizzaiola
30 min
Salmone al cartoccio
35 min