Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante (optioneel)
- 70 g di olive taggiasche denocciolate
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
- 400 g di passata di pomodoro
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1376 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 22.9 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone al cartoccio
35 Min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 min
Merluzzo alla pizzaiola
30 min
Pesce spada all'arancia
40 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Pescatrice ai pomodorini
1j
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 Min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Insalata di pesce spada e pinoli
40 min