Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante (optioneel)
- 70 g di olive taggiasche denocciolate
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
- 400 g di passata di pomodoro
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1376 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 22.9 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moscardini al limone
30 Min
Insalata di calamari
55 Min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 Min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 Std.
Rombo pomodoro e nocciole
1 Std.
Filetti di cernia in camicia colorata
30 Min
Insalatina di calamari e pepe rosso
1 Std.
Orata al sale
40 Min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 Min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1 Std.
Salmone al cartoccio
35 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min