Compatibele versies
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 3 foglie di menta fresca, lavate
- 4 foglie di basilico fresche, lavate
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 40 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaio di succo di arancia
- 4 fette di pesce spada (600 g circa)
- 40 g di olive taggiasche denocciolate
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 pizzichi di sale
- 500 g di acqua
- 200 g di finocchi, puliti e a fette sottili
- 1 arancia pelata a vivo, a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1381 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 30.5 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 21.5 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone al cartoccio
35min
Pesce spada all'arancia
40min
Orata al sale
40min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Pesce spada al salmoriglio
5min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1 Std. 10 Min
Dentice agli agrumi
45min
Spada alle erbe con olive
40min
Pesce spada agrumato
35min
Salmone all'arancia e pistacchi
40min