Tagliatelle di mais e riso con gamberi e pesto di zucchine (senza glutine)

Tagliatelle di mais e riso con gamberi e pesto di zucchine (senza glutine)

4.7 37 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 scalogno a metà
  • 50 g di mandorle pelate
  • 60 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 150 g di zucchine a rondelle
  • 30 g di latte
  • 5 g di sale
  • ½ cucchiaino di zenzero in polvere
  • 20 code di gambero sgusciate e pulite
  • 400 g di tagliatelle di riso e mais
  • ½ limone preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
  • 4 pomodori ciliegino per decorare

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzioni

Eiwitten 21 g
Calorieën 2573 kJ / 615 kcal
Vetten 25.3 g
Vezels 3.4 g
Koolhydraten 80.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...