Compatibele versies
Tagliatelle di mais e riso con gamberi e pesto di zucchine (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a metà
- 50 g di mandorle pelate
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di zucchine a rondelle
- 30 g di latte
- 5 g di sale
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- 20 code di gambero, sgusciate e pulite
- 400 g di tagliatelle di riso e mais
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- 4 pomodori ciliegino per decorare
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 2573 kJ / 615 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 80.9 g
- Vetten
- 25.3 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle di farro con speck e zucchine
40 Min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35 Min
Farfalle asparagi e bottarga
35 Min
Spaghetti al polpo
1 Std. 10 Min
Fusilli risottati alle seppie
40 Min
Risotto con gamberetti su crema di piselli
50 Min
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50 Min
Trofie integrali con crema di asparagi, menta e arachidi
40 Min
Farfalle pesto e gamberi
20 Min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30 Min
Risotto con crema di asparagi
50 Min
Fusilli integrali gamberi e zucchine
40 Min