Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 peperoni gialli di media grandezza
- 12 - 16 asparagi verdi puliti
-
4
filetti di orata fresca
of 4 filetti di pesce bianco - 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per condire
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato, a piacere
- 1 - 2 cucchiaini di capperi dissalati, a piacere
- 4 fette di pane casereccio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1849 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 37.7 g
- Koolhydraten
- 31.8 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min
Branzino al sale aromatico
55 min
Orata al sale
40 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 min
Filetto di salmone con purea di mele
55 min
Filetto di orata con peperoni
25 min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1h 10 min
Rombo pomodoro e nocciole
1h
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40 min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20 min