Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 cucchiai di farina tipo 00
- 600 g di fettine di vitello a striscioline di circa 3-4 cm (vedere consigli)
- 1 scalogno a metà
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 3 foglie di salvia fresche, lavate
- 50 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 120 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 80 g di Marsala secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1121 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30 min
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35 min
Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta
45 min
Bocconcini di pollo al limone
45 min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 min
Rotoli di tacchino al Gorgonzola
1h 5min
Involtini al pomodoro
55 min
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45 min
Tasche di maiale alla frutta secca e ginepro
50 min
Trota mimosa
35 min
Bocconcini di vitello con mele cotogne
1h 5min
Saltimbocca alla romana
25 min