Stufato di agnello con finocchi

Stufato di agnello con finocchi

4.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 600 g di bocconcini di carne di agnello
  • 1 - 2 bulbi di finocchio (500 g circa)
  • 750 g di acqua
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 stecca di cannella piccola
  • ¼ cucchiaino di semi di finocchio
  • 1 cucchiaio di succo di limone

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 18.5 g
Calorieën 1183 kJ / 283 kcal
Vetten 22.4 g
Vezels 0.5 g
Koolhydraten 1.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...