Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di bocconcini di carne di agnello
- 1 - 2 bulbi di finocchio (500 g circa)
- 750 g di acqua
- 100 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 stecca di cannella piccola
- ¼ cucchiaino di semi di finocchio
- 1 cucchiaio di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1183 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 22.4 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1h 30 min
Cheesecake cotta alle mele
6h 30 min
Faraona ai funghi porcini
1h 10 min
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Pollo con peperoni di Pontecorvo
1h
Stufato di piselli e carciofi
45 min
Pollo ai peperoni
1 godz. 5 min
Lattughe ripiene
1h 10 min
Zuppa di aragosta
1h
Stufato delle stelle (alla maniera de Star Wars, L'Impero colpisce ancora)
1 godz. 40 min
Cipolle ripiene di magro
1 godz. 40 min
Salamelle con le verze
1 godz. 5 min