Minestra di vongole con maltagliati

Minestra di vongole con maltagliati

4.8 20 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 spicchio di aglio senza anima
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1000 g di vongole fresche, spurgate
  • 700 g di acqua + q.b.
  • 1 scalogno a metà
  • 1 foglia di alloro secca
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 150 g di patate pelate e a tocchetti (1 cm circa)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 120 g di pasta all'uovo tipo maltagliati
  • 1 pizzico di pepe nero macinato (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 11.2 g
Calorieën 1138 kJ / 272 kcal
Vetten 12.4 g
Vezels 1.5 g
Koolhydraten 30.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...