Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di vongole fresche, spurgate
- 700 g di acqua + q.b.
- 1 scalogno a metà
- 1 foglia di alloro secca
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 1 cucchiaino di sale
- 120 g di pasta all'uovo, tipo maltagliati
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1138 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 30.9 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di merluzzo con pancetta croccante e porri
45min
Cannocchie al Varoma
55 min
Zuppetta di crostacei
40min
Zuppa di crostacei e seppie
1 Std.
Brodetto di Fano
1 Std.
Zuppa di baccalà
1 Std.
Zuppa del pescatore
50min
Tagine di rana pescatrice
1 godz. 5 min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1 Std.
Zuppa di fagioli e cozze
55 min
Brodetto ricco con crostoni
1 Std.
Zuppa di pesce tradizionale
1 Std. 30 Min