Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 patate grosse, pelate e tagliate a metà nel senso della lunghezza
- 2 patate medie, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 100 g di carote, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 800 g di acqua
- 1 pizzico di sale grosso
- 8 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 30 g di tartufo nero fresco + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di scamorza a tocchetti (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2286.8 kJ / 546.6 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 13.2 g
- Natrium
- 428.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata allo speck
35 min
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1óra
Zucchine ripiene
1óra 10p
Uova con purea profumata
30min
Peperoni ripieni
1h 5min
Carciofi romani gratinati
45 min
Peperoni dolci ripieni (senza glutine)
25 Min
Fagottini di melanzane
1óra 45p
Bocconcini di polenta e salsiccia al forno
1h 25min
Uova in tazza su strati di verdura
45 min
Bruschette saporite
40 min
Frittata gusto pizza
50min