Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 patate grosse, pelate e tagliate a metà nel senso della lunghezza
- 2 patate medie, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 100 g di carote, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 800 g di acqua
- 1 pizzico di sale grosso
- 8 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 30 g di tartufo nero fresco + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di scamorza a tocchetti (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2286.8 kJ / 546.6 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 13.2 g
- Natrium
- 428.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Patate ripiene su cipolle caramellate
1 Std. 15 Min
Ficelles picardes
1 Std. 25 Min
Rotolo di pollo e pancetta alla fontina
1 Std. 35 Min
Insalata capricciosa di carne
15 Min
Patate novelle ripiene
1 Std. 5 Min
Involtini di prosciutto
35 Min
Insalata di fave e pancetta
30 Min
Insalata estiva di mezze penne
35 Min
Involtini di verza capunet agrodolci
35 Min
Costolette di agnello in salsa bernese
4h
Spiedini di pollo con riso al cumino e insalata tiepida di verdure
2h
Spiedini di pollo alla provenzale
45 Min