Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di vongole veraci, pulite e spurgate
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino piccante fresco o secco
- 500 g di acqua
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di olive taggiasche denocciolate
- 100 g di vino bianco secco
- 8 fette di pane di Altamura (tipo pugliese) (circa 50 g a fetta)
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 8380 kJ / 2003 kcal
- Eiwitten
- 96 g
- Koolhydraten
- 281.5 g
- Vetten
- 62.6 g
- Vezels
- 14.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seppie con i piselli
40 min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Astice in bella vista
1 Std. 15 Min
Vongole e cozze alla marinara
3h
Cannocchie al Varoma
55min
Insalata di mare in vasetto
50min
Pepata di cozze
55min
Filetti di halibut con cipolla di Tropea e pomodorini
30 min
Marinatura al vino bianco ed erbe aromatiche
15min
Cacciucco
1 Std. 20 Min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30 min
Moscardini al limone
30 min