Lonza, salsicce e cipolle

Lonza, salsicce e cipolle

4.2 17 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
5 porzioni

Ingrediënten

  • 400 g di cipolle dorate in quarti
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di salsiccia di maiale fresca, a pezzetti (6-7 cm)
  • 400 g di lonza di maiale a pezzetti (3-4 cm)
  • 50 g di vino bianco
  • 30 g di farina tipo 00
  • 10 g di concentrato di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 5 foglie di salvia fresca lavate
  • 10 fette di pane casereccio

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 627 mg
Eiwitten 12.7 g
Calorieën 2104.3 kJ / 502.6 kcal
Vetten 35.5 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 9.9 g
Koolhydraten 13.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...